WeDeclare stelt zich voor

w14fa_mastwalk_l_001.jpg

In onze studententijd zijn wij, als WeDeclare team, actief geweest in het bestuur van de Wageningse Studenten Zeil Vereniging Aqua. We hadden een druk bestaan met veel borrels, feestjes, het organiseren van zeilweekenden en af en toe studeren.

Vaak bleef de verwerking van declaraties liggen, maar dat zorgde soms wel voor irritaties of misverstanden. Helemaal als bonnen zoek raakten of onleesbaar waren, waardoor leden later dan verwacht hun geld weer terug kregen. Wij dachten; dat moet in dit digitale tijdperk anders kunnen.

Het antwoord daarop is WeDeclare: een slim en snel platform waar je met onze app een foto kan maken van je bon en de bon direct kan indienen bij je penningmeester. Wij zijn er heel enthousiast over. Hopelijk jij binnenkort ook!

Alvast veel plezier met declareren!

Het WeDeclare team