Voorjaar 2017

 

De eerste maanden van het jaar zitten er weer op en het voorjaar staat voor de deur. De dagen worden langzaam maar zeker langer en de temperatuur wordt langzaam maar zeker aangenamer. Het voorjaar is een prachtig moment om erop uit te trekken. De natuur komt weer tot leven, wat te zien is aan de bomen die in bloei staan en het blad dat uit de knop komt. Ieder jaar is de transformatie van de natuur, van een kaal landschap naar een kleurrijk landschap, weer een klein wonder.

Een grotere tegenstelling met het doen van declaraties of de administratie bijwerken bestaat bijna niet. Daarom streven wij bij WeDeclare ernaar, dat dit zo slim en efficient mogelijk is ingericht, zodat je zoveel mogelijk tijd over houdt om van het (buiten)leven te kunnen genieten.

Zodoende zijn we achter de schermen hard bezig met verbeteringen van ons platform. Een klein tipje van de sluier; we zijn bezig met het versnellen van de declaratie proces en we zijn ons aan het orienteren op automatische koppelingen met boekhoudprogramma’s. Daarover zullen we jullie in de komende maanden meer vertellen.

Alvast een schitterend voorjaar toegewenst,

Het WeDeclare Team