Direct declareren met WeDeclare

Zowel voor de schermen als achter de schermen zijn we continue bezig om WeDeclare te onderhouden en te verbeteren. Zodoende hebben we recent een aantal verbeteringen doorgevoerd op basis van de feedback van onze gebruikers.

In dit bericht staan we graag stil bij de mogelijkheid om direct te kunnen declareren en de e-mail notificaties, omdat het aantal stappen als groot werd ervaren en het soms lang duurde, voordat de controleur de ingediende declaratie controleerde.

Vandaar dat je tegenwoordig zowel via de app op je telefoon (knop rechtsboven) als via de webbrowser op je telefoon, tablet of computer direct je bon kan declareren. Daarnaast is het mogelijk om e-mail notificaties aan en uit te zetten onder “Mijn profiel”. Daar kun je zelf aangeven als gebruiker of als controleur welke e-mail meldingen je wenst te ontvangen.

Met dit bericht willen we jullie hartelijk bedanken voor de feedback en kijken we ernaar uit om samen met jullie het WeDeclare platform nog mooier te maken dan het al is.

Veel plezier met de verbeterde versie van WeDeclare!

Het WeDeclare Team