WeDeclare; Groeit door in 2020!

200112 Groei plaatje.png

Ondertussen is het nieuwe jaar van start gegaan en van deze gelegenheid maken we graag gebruik om je, als gebruiker van WeDeclare, te informeren over onze plannen voor 2020.

Hieronder is een overzicht te vinden van onze activiteiten voor 2020;

  • Achter de schermen werken we continu aan de veiligheid, de betrouwbaarheid en de beschikbaarheid van ons online declaratie platform.
  • Verder zullen we de eerste stappen zetten om met WeDeclare eenvoudig reiskosten te kunnen declareren.

  • En wensen we een groter aantal mensen en organisaties te kunnen helpen bij het eenvoudig verwerken van de declaraties.

Via deze weg willen we iedereen hartelijk bedanken voor het gebruik van WeDeclare en de waardevolle feedback, die we hebben mogen ontvangen. Het is leuk om te merken, dat daardoor WeDeclare groeit. Ondertussen weten meer en meer mensen en organisaties ons te vinden zoals ZZP-ers, consultants, bedrijven, stichtingen, kerkgemeenschappen, Scouting clubs, sportverenigingen, beroepsverenigingen, studentenverenigingen, ouderverenigingen van basisscholen en zeilverenigingen in vrijwel alle uithoeken van Nederland.

Mocht je nog suggesties of ideeën hebben om WeDeclare nog mooier te maken dan het al is, zeg het ons en mocht je enthousiast zijn over WeDeclare, zeg het dan vooral voort!

Alvast een succesvol en gezond 2020 met veel declaratie gemak toegewenst!

Het WeDeclare team