Waar kan ik de handleiding vinden van WeDeclare?

Het ontwerp van WeDeclare is bewust eenvoudig en simpel, waardoor verenigingen en stichtingen zonder handleiding WeDeclare kunnen inrichten. Daarnaast kan de penningmeester WeDeclare naar wens inrichten, zodat dit goed aansluit op de boekhouding of met behulp van een koppeling op het boekhoudprogramma.

Ter aanvulling daarop werken wij continue aan verbeteringen en optimalisaties van WeDeclare, wat kan zorgen voor veranderingen en nieuwe functionaliteiten. Vandaar dat wij niet standaard een handleiding verstrekken.

Bij interesse is het wel mogelijk om bij ons een basis handleiding op te vragen voor het gebruik van WeDeclare. Neem in dat geval contact met ons op. Wij zijn via de mail te bereiken op info@wedeclare.nl en via de telefoon op +31 6 41399905.

Alvast veel declaratiegemak toegewenst!

Het WeDeclare team