Vooral tijdens drukke periodes heeft Stichting KEI van de KEI Week Groningen minder gedoe met bonnetjes door de inzet van WeDeclare

In 2022 is Stichting KEI intensiever gebruik gaan maken van de door WeDeclare aangeboden diensten. Vooral tijdens drukke periodes is de inzet van WeDeclare zeer functioneel en bespaart het daarmee veel ongemak. Er is minder gedoe wat betreft onoverzichtelijkheid met bonnetjes voor de Penningmeester en het bespaart een aanzienlijke hoeveelheid tijd dat anders besteed zou worden aan het uitzoeken van kosten. Het is een gebruiksvriendelijke manier om zowel te declareren voor personen binnen je organisatie als het verwerken van de betalingen in het boekhoudsoftware voor de Penningmeester. Daarom zijn we erg content met de functionaliteiten van WeDeclare en zullen we zeker de diensten van WeDeclare blijven gebruiken.    

Michelle van de Graaf, Penningmeester Stichting KEI

www.keiweek.nl