WeDeclare - Update December 2023

Update December 2023

 

WeDeclare heeft als missie om online declaraties eenvoudig te maken voor Verenigingen en Stichtingen. De organisatie streeft ernaar administratieve processen te vereenvoudigen en efficiënter te maken, waardoor Verenigingen en Stichtingen meer tijd kunnen besteden aan hun kerndoelen.

Een recente toevoeging aan de klantenkring van WeDeclare is de Stichting Keiweek van de Studenten Introductie Keiweek Groningen. Deze stichting speelt een cruciale rol in de algemene introductieweek voor nieuwe studenten in Groningen. De KEI-week biedt een unieke kans voor nieuwkomers om de stad en het studentenleven te ontdekken, en het is een essentieel evenement voor degenen die in het komende jaar gaan studeren in Groningen. WeDeclare zal hen blijven ondersteunen bij het stroomlijnen van hun declaratieprocessen komend jaar, zodat zij zich volledig kunnen richten op het organiseren van een succesvolle KEI-week.

Het team van WeDeclare wenst iedereen fijne feestdagen en de beste wensen voor 2024 en we kijken ernaar uit om het komende jaar meer organisaties te helpen bij het vereenvoudigen van hun administratieve taken!

 

Reviews

 

Navigator Studentenvereniging Wageningen (NSW) verduurzaamt en bespaart maandelijks 75% van de tijd met WeDeclare

 

Interview met de oude & nieuwe penningmeester van het collegejaar 2020/2021

Wat is de naam van jullie vereniging?

Navigators Studentenvereniging Wageningen of in het kort NSW.

Wat is het belangrijkste doel van de NSW?

De NSW is een Christelijke studentenvereniging, sinds 1948 actief in Nederland en sinds 1973 in Wageningen. Het belangrijkste doel van de vereniging is om het woord van Christus bekend te maken en door te geven.

Hoeveel leden heeft de NSW?

Anno 2021 heeft NSW ongeveer 160 actieve leden, 40 seniorleden plus reünisten die 1 keer per jaar bij elkaar komen. De 160 actieve leden en 40 senior leden komen wekelijks bij elkaar in kleine kringen.

Hoe is de vereniging georganiseerd? (Aantal bestuursleden, Commissies, etc.?)

Onze vereniging heeft een bestuur van 5 leden en heeft 3 grote commissies die vooral actief zijn in het begin van het college jaar. Dit zijn de, Algemene Introductie Commissie voor de Algemene Introductie Dagen (de AID) van Wageningen ….

Meer reviews en tips zijn te vinden op; wedeclare.nl/#reviews

 

WeDeclare helpt de volgende soorten organisaties bij het online verwerken van declaraties; Studenten- , sport-, beroeps-, belangen-, ouder- en gezelligheidsverenigingen, Disputen, Kerkgenootschappen, stichtingen, bedrijven, scholen gemeenschappen en onderwijsinstellingen.

 

Enkele kenmerken van WeDeclare naast online, betrouwbaar en veilig.

5 + Jaar ervaring

150 + Organisaties

10K + Declaraties verwerkt