WeDeclare komt in actie voor Gehandicaptensport Nederland

Gehandicaptensport Nederland zet zich als dienstverlener en belangenbehartiger in voor sporters met een handicap. Sport en bewegen moet voor iedereen toegankelijk zijn. Deze missie ondersteunt WeDeclare met de volgende actie;

 

Bij elke nieuwe organisatie met de refentiecode GSN2024

 

DONEREN WIJ

 

10 % van de 1e factuur aan Gehandicaptensport Nederland

 

DOET U MEE?

 

Uiteraard kunt u na uw aanmelding als nieuwe organisatie eerst WeDeclare gratis uitproberen en zelf de voordelen van online en digitaal declareren ervaren. Aanmelden kan eenvoudig door op de volgende link te klikken;

WeDeclare Gratis uitproberen?

Voor meer achtergrondinformatie hoe Gehandicaptensport Nederland stap-voor-stap het declaratieproces digitaliseert, verwijzen we je graag naar het interview met Joep Pelsser, Manager Topsport, van Gehandicaptensport Nederland

Interview met Gehandicaptensport Nederland

Deze actie loopt tot eind 2024